Preskočiť navigáciu

Pavol Rankov - Noví používatelia knižnice

21.11.2013, 10:07

13. novembra 2013 sa uskutočnila prednáška Pavla Rankova pre knihovníkov Noví používatelia knižnice v študovni a čitárni knižnice. Podujatie bolo organizované v spolupráci s občianskym združením ars_litera.


Pavol Rankov sa narodil 16. septembra 1964 v Poprade. Po maturite na gymnáziu v Bratislave vyštudoval knihovedu na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave. Žije v Bratislave. Po štúdiách pôsobil krátko ako metodik Slovenskej národnej knižnice v Martine a v Slovenskej pedagogickej knižnici v Bratislave. Od roku 1993 bol odborným asistentom na Katedre knihovedy a vedeckých informácií Filozofickej fakulty UK. V súčasnosti je vedúcim tejto katedry.
 
Pedagogická činnosť na Katedre knižničnej a informačnej vedy: Knižnice a informačné inštitúcie v sociálnej komunikácii, Marketing vydavateľskej činnosti, Metodológia výskumu v odbore, Výskumný projekt, Metódy práce s dospelými používateľmi, Reklamné informácie v sociálnej komunikácii, Svetová literatúra, Umelecká literatúra v knižniciach.

Prednáška Pavla Rankova - Noví používatelia knižnice



<< Späť